Badkamerverbouwing door Klusbedrijf Gebr. Hettema

U kunt bij de Gebr. Hettema in Leeuwarden terecht voor een totaalpakket voor uw badkamer. Van een volledige verbouwing tot het plaatsen van nieuw sanitair.

  • Installatie en reparatie voor uw badkamer
  • Volledige badkamer verbouwing en renovatie
  • Maatwerk in Friesland
  • Badkamer ontwerp naar uw wensen

Klusbedrijf Gebr. Hettema verzorgt de sloop van de oude badkamer, we plaatsen de vloer- en wandtegels, we zorgen ervoor dat het sanitair goed aangesloten is en we laten alles weer netjes achter. U kunt dus direct genieten van uw nieuwe badkamer.

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw badkamer

Een offerte voor uw badkamer

BadkamerDe prijs van de gehele of gedeeltelijke verbouwing van uw badkamer is van veel factoren afhankelijk. De grootte van het project, de benodigde materialen en de staat van uw badkamer heeft invloed op de uiteindelijke prijs.

Gebr. Hettema in Leeuwarden stelt daarom voorafgaand aan het project geheel gratis en vrijblijvend een offerte op. Na de offerte is het nog mogelijk om een aantal dingen te wijzigen om zo iets aan de prijs te doen. Als u uiteindelijk toch besluit om niet met het project door te gaan is het adviesgesprek en de offerte geheel gratis. Vraag dus nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan met Gebr. Hettema, wij zijn te bereiken op 058 212 5090 of via info@gebroeders-hettema.nl.

 

Volledige verbouwing of renovatie

Een volledige badkamerverbouwing is een complexe klus. Er komt meer bij kijken dan het plaatsen van nieuw sanitair. Allereerst moeten de werkzaamheden precies uitgewerkt worden. Bij een badkamerverbouwing is het van belang dat in kaart gebracht wordt waar de leidingen op dit moment lopen en hoe ze moeten lopen. Daarnaast moeten de vloer- en wandtegels vervangen worden. Gebr. Hettema verwijdert de oude tegels en plaatst de nieuwe tegels.

Klusbedrijf Gebr. Hettema in Leeuwarden is u graag van dienst bij deze complexe klus. Voor een advies op maat kunt u contact met ons opnemen via 058 212 5090.

Kleinere klussen in uw badkamer

Gebr. Hettema in Leeuwarden kan u ook helpen bij kleinere klussen in uw badkamer. Denk hierbij aan het plaatsen van sanitair, het verleggen van leidingen of het vervangen of repareren van (delen) van het tegelwerk.

Vervangen van sanitair

Het huidige sanitair in uw badkamer is vaak zo geplaatst dat het precies past binnen het geheel. De leidingen, afvoer en elektra zijn bijvoorbeeld op de huidige indeling afgestemd. Bij het vervangen van sanitair moet u dus met al deze aspecten rekening houden. Gebr. Hettema neemt deze zorg uit handen en vervangt het sanitair van uw badkamer voor u. Wij zorgen ervoor dat de leidingen en afvoerputjes verlegd worden voor uw nieuwe indeling en sanitair.

Tegelwerk

Niet tevreden over de wand- of vloertegels in uw badkamer of wc? Gebr. Hettema kan uw volledige badkamer opnieuw betegelen. Wij zorgen voor dat uw nieuwe tegels goed geplaatst worden en voorzien worden van de juiste voegen.

Daarnaast kan klusbedrijf Gebr. Hettema u helpen bij het vervangen van een deel van de tegels. Door beschadiging kan het nodig zijn om een aantal tegels te vervangen, deze oplossing is een stuk goedkoper dan het volledig opnieuw betegelen van de badkamer. U moet echter wel rekening houden met mogelijk kleurverschil. Gebr. Hettema komt graag bij u thuis om de situatie in uw badkamer te bekijken, wij kunnen u dan persoonlijk adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Onderhoud

Ook voor onderhoud van uw badkamer kunt u terecht bij klusbedrijf Gebr. Hettema. Na verloop van tijd kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de kitranden in uw badkamer slechter worden. De Gebr. Hettema kan deze problemen in uw badkamer verhelpen. We kijken met u mee en adviseren u over de mogelijkheden.

Contact met de Gebr. Hettema in Leeuwarden

Heeft u vragen over de werkzaamheden van de Gebr. Hettema of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via 058 212 5090. Als u gebruik maakt van het formulier, vergeet dan niet uw adres en telefoonnummer te vermelden.

Naam*:
Telefoon:
E-mailadres*:
Vraag of opmerking*:
CAPTCHA Image
[ Ververs afbeelding ]